Antena 3 CNN Timp liber Cel mai vechi SPA din România, Baia Populară din Sibiu, redeschis pentru localnici și turiști

Cel mai vechi SPA din România, Baia Populară din Sibiu, redeschis pentru localnici și turiști

Complexul funcționează într-o clădire monument istoric, așa că arhitectura și elementele de decor, vechi de peste un secol, au fost restaurate și puse în valoare. Baia Populară din Sibiu își va deschide porțile, atât pentru localnici, cât și pentru turiști, marți, 6 iulie.

Cel mai vechi SPA din România, Baia Populară din Sibiu, redeschis pentru localnici și turiști
Sursa foto: turnulsfatului.ro
de Mia Lungu    |    04 Iul 2021   •   15:02

Bazinul de înot a fost restaurant complet, saunele au fost modernizate, iar fostul turn de apă a fost și el transformat în spațiu de relaxare pentru vizutatori.

"Aici erau niște cazane din care apă ajungea la bazin, și am încercat cumva să nu îl lăsăm doar un turn de apă, l-am făcut un turn vizitabil, în care oaspeții noștri se pot relaxa și pot vedea o panorama superbă asupra munților Făgăraș.", a povestit, la Antena 3, Ioana Dăncăneț, directorul Baii Populare din Sibiu.

”Cel mai vechi spa din România” a fost închis din 2018 pentru lucrări de reabilitare și modernizare care au costat aproximativ trei milioane de euro.

20 de lei vor plăti adulții pentru accesul timp de o oră și jumătate la bazinul de înot, prețul fiind redus la jumătate pentru copii, elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități. 20 de lei va costa biletul de acces la sala de fitness pentru trei ore, prețul redus pentru categoriile mai sus descrise fiind de 15 lei. Pentru accesul în zona de îngrijire corporală (dușuri), prețul a fost stabilit la 5 lei pentru 30 de minute.

Abonamentul lunar pentru bazin cu acces de câte o oră și jumătate pe zi va costa 300 de lei, respectiv 150 cu reducere - sau un abonament pentru zece ședințe valabil timp de două luni – care va costa 180 de lei, respectiv 90 de lei pentru categoriile care beneficiază de reducere).

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Abonamentul lunar pentru sala de fitness va fi de 120 de lei (100 de lei cu reducere).

Cei care vor dori să aibă acces la toate facilitățile Băii Populare vor plăti un abonament lunar de 500 de lei (350 de lei cu reducere). Cei care doresc acest acces doar pentru o zi vor trebui să plătească 60 de lei (50 de lei cu reducere).

Accesul la Baia Populară va fi putea fi făcut doar în baza unei programări prealabile (care va putea fi făcută și on-line, prin intermediul unei platforme care va indica gradul de ocupare a fiecărui interval orar). Spectatorilor le este interzis accesul în clădire, iar minorii pot fi însoțiți de o singură persoană doar până în sala de așteptare. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close