Antena 3 CNN Timp liber Cizmele care se poartă în iarna 2018!

Cizmele care se poartă în iarna 2018!

Cizmele care se poartă în iarna 2018!
29 Sep 2017   •   16:34

O pereche de pantofi, cizme sau ghete poate face diferenta sau poate ruina complet orice look!  Fie ca te duci la o intalnire importanta de afaceri sau la o iesire relaxata intre prieteni, outfitul tau poate fi upgradat instant prin perechea ideala de incaltaminte. Moda pentru barbati ofera acum o varietate de tendinte care pot genera o imagine stilistica impecabila, fara a pierde individualitatea barbatilor si la care poti adera indiferent de stil.  B-mall.ro iti arata care sunt tendintele sezonului toamna iarna 2017/2018 pentru ca tu sa poti sa–ti alegi perechea perfecta de cizme pentru aceasta toamna.

 Cea mai mare surpriza pentru acest sezon consta in abundenta de culori vazuta pe catwalkuri: rosu, galben, verde, portocaliu sunt printre tonurile alese de marile case de moda pentru a-ti colora intens ghetele si cizmele acestei toamne.

Ugg

Salomon

Dr. Martens

Modelele traditionale nu au parasit tendintele si nici nu o vor face prea curand! Se poarta clasicele ghete, usor peste glezna, din piele sau piele intoarsa in culorile pamantului, negre sau in nuante puternice. Exista si variantele avangardiste, cu accente de blana sau aplicatii metalice, sireturi colorate, asa ca vei avea cu siguranta de unde alege.

Cole Haan

Tommy Hilfiger

       

 

 In acest sezon designerii aduc in prin plan pe catwalkuri asa numitele cizme hybrid, acelea care mixeaza remarcabil elemente smart cu cele casual, rezultatul stilistic fiind unul admirabil de cool

                       

Dsquared2                      

                    

O combinatie intre pantoful sport si ghetele de iarna, asa numitele sneakers boots, au defilat pe catwalkuri in nenumarate variante: piele, piele intoarsa, colorate intens sau nuante inchise. Daca esti un spirit young, cu o viata activa si dorinta de comfort si stil la un loc acest tip de ghete sunt alegerea castigatoare pentru tine.

Hogan

Ghetele cu accent military au fost, sunt si vor fi in tendinte!  Masive, structurale si megacool cizmele de inspiratie militara reusesc sa se incadreze perfect in peisajul urban-casual 2018. Piele, talpa masiva, catarame, curele, sireturi si cu siguranta rezultatul final nu este unul plictisitor! O pereche de blugi negri sau pantaloni din piele, un tricou din bumbac sau jerseu, geaca preferata si outfitul este gata!

Valentino Garavani 

 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close