Antena 3 CNN Timp liber Este un sportiv român foarte cunoscut, însă aşa este greu să-l recunoşti. Ce s-a întâmplat cu el - FOTO

Este un sportiv român foarte cunoscut, însă aşa este greu să-l recunoşti. Ce s-a întâmplat cu el - FOTO

Este un sportiv român foarte cunoscut, însă aşa este greu să-l recunoşti. Ce s-a întâmplat cu el - FOTO
Sursa foto: sursa: ziarulring.ro
17 Iun 2016   •   00:20

Soţia campionului mondial Marian Drăgulescu este pasionată de arta machiajului, fiind amatoare şi de efecte speciale. Corina şi-a transformat soţul, realizând un machiaj demn de filmele de la Hollywood, scrie ziarulring.ro.

„Sunt pasionată de mic copil, iar acum realizez machiaje de beauty atunci când am cereri şi încă mă perfecţionez în domeniu. (...) Marian şi-a dorit o transformare ca de Halloween, a vrut ceva horror. M-am documentat, iar machiajul a durat aproximativ trei ore. Am folosit ceară de construcţie pentru a acoperi ochiul cu tonuri de la roşu până la negru. Efectul cel mai interesant l-am obţinut cu un gel care imită sângele, luciul acestuia dând senzaţia de carne vie care supurează.  Dinţii i-am aplicat din unghii false, plus multe alte trucuri. Practic, i-am transformat întregul chip, iar la final i-am bandajat capul cu un pansament alb, colorat parţial cu un burete îmbibat în vopsea roşie pentru a crea iluzia unei răni la cap. Mi-ar plăcea să învăţ şi mai multe tehnici de efecte speciale”, a declarat Corina Drăgulescu pentru “ring”.

După ce machiajul a fost gata, Drăgulescu, mândru de soţia lui, şi-a dorit să le arate şi altora transformarea sa, astfel că a ieşit în oraş cu acest machiaj şi a riscat să nu fie primit într-un restaurant.

sursa: ziarulring.ro

„Ne-am întâlnit şi cu o prietenă ca să luăm cina la un restaurant, bodyguarzii i-au spus să plece pentru că nu îl primesc. Apoi, când ne-am apropiat şi au văzut mai bine, le-am şi explicat că e un machiaj, totul a fost în regulă. Sigur că a atras toate privirile”, ne-a mai spus Corina Drăgulescu.

×
Subiecte în articol: Marian Dragulescu
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close