Antena 3 CNN Timp liber Film Antonio Banderas va fi Fidel Castro, într-o adaptare a romanului scris de fiica fostului dictator

Antonio Banderas va fi Fidel Castro, într-o adaptare a romanului scris de fiica fostului dictator

Antonio Banderas va fi Fidel Castro, într-o adaptare a romanului scris de fiica fostului dictator
17 Ian 2012   •   17:51

O autobiografie scrisă de fiica lui Fidel Castro va fi adaptată pentru marele ecran, avându-l pe Antonio Banderas în rolul dictatorului, informează Screen Daily.

Asemănarea actorului cu Castro nu este deloc frapantă, însă, de la succesul din La piel que habito (nominalizat de 16 ori la premiile Goya), actorul principal din cel mai recent film al lui Pedro Almodovar ar dori să mai joace roluri de creaţie.

Filmul biografic, intitulat Castro's Daughter, este inspirat dintr-o carte autobiografică a fiicei şefului statului cubanez, Alina Fernandez. Ea a reuşit să fugă din ţară dându-se drept turistă spaniolă şi a scris o carte despre condiţiile de viaţă ale locuitorilor insulei, cu tatăl ei în fruntea unui regim deosebit de autoritar.

Scenariul va fi scris de Bobby Moresco ("Collision") şi Nilo Cruz, iar Michael Radford ("1984", "Neguţătorul din Veneţia") va regiza pelicula.

×
Subiecte în articol: Fidel Castro Cuba film roman fiica
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close