Antena 3 CNN Timp liber Film Au început filmările pentru cel de-al 23-lea film din seria James Bond

Au început filmările pentru cel de-al 23-lea film din seria James Bond

Au început filmările pentru cel de-al 23-lea film din seria James Bond
Sursa foto: Foto: craazytimesblog.blogspot.com
03 Noi 2011   •   21:58

James Bond, celebrul agent britanic îşi pregăteşte din nou costumul. Au fost reluate filmările la filmul cu numarul 23 al seriei - SKYFALL. Partenera agentului este o actriţă care s-a făcut cunoscută într-o reclamă la Dacia.

Noua conducere MGM vrea să aducă pe marile ecrane cât mai repede cel de-al 23-lea film James Bond. Filmările au început deja dar sunt înconjurate de mister. În mod sigur, rolul şarmantului agent secret va fi interpretat, pentru a treia oară, de Daniel Craig.

Din distribuţie nu va lipsi nici Judi Dench cunoscuta interpretă a personajului "M" iar Javier Bardem va interpreta un personaj negativ. În ceea ce priveşte rolul partenerei lui Daniel Craig, tradiţia fetelor Bond franţuzoaice, începuta în 1965 cu Miss Franţa va fi continuată de Berenice Marlohe, cunoscută publicului din România din reclama la Dacia Duster.

În ceea ce priveşte data lansării, fanii mai au de aşteptat fix un an. Skyfall va fi lansat la Londra, la exact 50 de ani de la lansarea primul film cu celebrul spion interpretat de Sean Connery.


×
Subiecte în articol: James Bond filmari
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close