Antena 3 CNN Timp liber Film BBC Top Gear te invită la cea mai furioasă cursă: Furios şi iute în viteza a 5-a

BBC Top Gear te invită la cea mai furioasă cursă: Furios şi iute în viteza a 5-a

BBC Top Gear te invită la cea mai furioasă cursă: Furios şi iute în viteza a 5-a
27 Apr 2011   •   16:26

Mai este doar o zi până la avanpremiera oferită, în exclusivitate, de revista Top Gear pentru toţi fanii filmului Furios şi iute!

Cea mai furioasă şi iute cursă a început! Revista Top Gear vă invită să vizionaţi, pe 28 aprilie, Furios şi iute în viteza a 5-a, cu o zi înainte de premiera mondială! Timp de trei săptămâni, pe site-ul www.topgear.ro, cititorii au participat la cel mai spectaculos concurs. Pe lângă invitaţiile la film şi popcornul din partea casei, s-au pus la bătaie 5 ceasuri Casio G Shock dar şi produse originale din film: piese de tuning sau chiar jacheta pe care a purtat-o Gal Gadot  în film, la pachet cu certificatul de originalitate Universal Pictures! În plus,  în perioada 27 aprilie-2 mai, oricine va trece prin Plaza România va putea vedea o întreagă expoziţie de maşini iuţi şi furioase,  iar în fiecare zi se pot câştiga premiile Furios şi iute: bilete şi produse promoţionale din film, produse orginale Top Gear şi Lenovo !

Bazat pe cel mai grandios  mix de adrenalină, filmul va avea premiera pe 29 aprilie. De această dată, Vin Diesel şi Paul Walker conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză – Fast Five. În al cincilea film al seriei, fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) face echipă cu fostul puşcăriaş Dom Toretto (Vin Diesel), de partea cealaltă a legii. Dwayne Johnson se alătură unei echipe de actori formată din Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon şi Don Omar pentru o cursă nebună cu miză supremă.

Special pentru eveniment, Top Gear va expune în cadrul Plaza România cateva maşini furioase şi iuţi: Nissan 370Z, BMW 135i, Subaru Impreza STI, Abarth Fiat 500 Essesse, Porsche 911, Audi S4. În plus, clubul Insomnia Racing va fi alături de fanii Top Gear cu Honda S2000, Mitsubishi Evo IX, Golf V GTI Edition30, Subaru Impreza WRX STI Spec-C BMW M3 E46 Cabrio.

×
Subiecte în articol: top gear
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close