Antena 3 CNN Timp liber Film Brooke Shields joacă rolul unei românce, pe nume Madame Vârcolac, într-un lungmetraj TV

Brooke Shields joacă rolul unei românce, pe nume Madame Vârcolac, într-un lungmetraj TV

Brooke Shields joacă rolul unei românce, pe nume Madame Vârcolac, într-un lungmetraj TV
Sursa foto: Foto: parade.com
01 Oct 2010   •   18:35

Actriţa americană Brooke Shields va interpreta rolul unei menajere române - "Madame Vârcolac" - în lungmetrajul de televiziune "The Boy Who Cried Werewolf", produs şi difuzat de Nickelodeon, informează dailymail.co.uk.

Potrivit cotidianului britanic, actriţa americană, în vârstă de 45 de ani, considerată una dintre frumuseţile de la Hollywood, pare de nerecunoscut în această producţie de televiziune, abordând o coafură ciudată şi o ţinută vestimentară strictă de culoare neagră.

Un machiaj special care o face să pară extrem de palidă şi cearcănele mari din jurul ochilor completează look-ul abordat de actriţa americană în acest film, în care interpretează rolul unei austere menajere române, numită "Madame Vârcolac".

Filmul "The Boy Who Cried Werewolf", ce are o durată de două ore, prezintă povestea adolescentei Jordan Sands, care este transformată în vârcolac cu ocazia unei vizite în localitatea fictivă Wolfsberg din România, unde familia ei a moştenit un castel străvechi.

Madame Vârcolac este fosta proprietară a castelului şi singura persoană care-i cunoaşte secretele.

Filmul va fi difuzat în Statele Unite pe 23 octombrie şi, potrivit presei britanice, are toate şansele să "sperie" telespectatorii americani, cu câteva zile înainte de sărbătoarea de Halloween.

Rolul pe care Brooke Shields îl interpretează în acest film se doreşte un omagiu adus rolului "Frau Blucher" din lungmetrajul "Young Frankenstein", a declarat Marjorie Cohn, directoarea departamentului de programe originale din cadrul postului Nickelodeon.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lungmetraj actriţă televiziune
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close