Antena 3 CNN Timp liber Film Cine va prezenta gala Globurilor de Aur 2012?

Cine va prezenta gala Globurilor de Aur 2012?

Cine va prezenta gala Globurilor de Aur 2012?
15 Noi 2011   •   18:46
Timp de doi ani la rând, actorul britanic Ricky Gervais a fost cel care a prezentat gala Globurilor de Aur, însă şansele ca acesta să ocupe, din nou, postul de gazdă, în 2012, sunt incerte.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood, autoritate care se ocupă de organizarea ceremoniei, nu s-a hotărât încă dacă îl va invita sau nu pe Gervais în calitate de prezentator şi asta din cauza glumelor sale, care nu au fost înghiţite prea bine de către celebrii spectatori aflaţi în sală. Însă NBC, postul care va transmite live show-ul, îl preferă pe comediant.

Conform unei surse a site-ului deadline.com, „dacă Asociaţia îl acceptă pe Gervais, riscă să transforme Globurile de Aur în The Ricky Gervais Show, lăsând impresia că dau anual o petrecere mare la care toţi invitaţii sunt umuliţi. Dacă îl refuză, asociaţia va arăta ca şi cum n-ar avea simţul umorului”. Cu toate acestea, există şi membrii ai Asociaţiei care sunt convinşi ca prezenţa lui Ricky Gervais în calitate de prezentator a crescut ratingul, iar lumea, de doi ani încoace, e mult mai entuziasmată să vadă evenimentul, citează cinemarx.ro.

×
Subiecte în articol: Globurile de Aur
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close