Antena 3 CNN Timp liber Film "Come as You Are". Documentarul care îl are în prim-plan pe Kurt Cobain va fi gata în 2014

"Come as You Are". Documentarul care îl are în prim-plan pe Kurt Cobain va fi gata în 2014

"Come as You Are". Documentarul care îl are în prim-plan pe Kurt Cobain va fi gata în 2014
19 Noi 2012   •   15:17

Un nou film documentar, despre Kurt Cobain, emblema trupei Nirvana, se află în lucru şi se preconizează să fie disponibil publicului în 2014.
Cobain s-a sinucis în 1994, la vârsta de 27 de ani.

Documentarul va fi produs de HBO, iar coordonatorul acestui proiect este Brett Morgan, cel care a realizat şi "Crossfire Hurricane", filmul care a prezentat viaţa şi cariera celor de la The Rolling Stones.
Morgan va fi ajutat de văduva lui Cobain, Courtney Love.

"Courtney este cea care m-a determinat să demarez acest proiect", spune Morgan în New York Post. El a adăugat că discuţiile dintre ei, pe marginea documentarului, au fost iniţiate încă din 2007.

"Am încercat să găsim momentul oportun pentru acest film. Kurt nu a fost doar un compozitor şi muzician extraordinar, el a fost şi un regizor şi artist incredibil. Aşa că filmul va fi ca o autobiografie la persoana a treia, ca şi cum Kurt ar fi prezent şi realizează un film despre viaţa sa"

Albumul cel mai de succes al trupei Nirvana a fost cel de-al doilea, "Nevermind", din 1991 cu piese celebre, cum ar fi  "Come as You Are" sau "Smells Like Teen Spirit".
"Nevermind" i-a adus lui Cobain titlul de voce al unei generaţii, în timp ce trupa sa, Nirvana, a fost portdrapelul Generaţiei X.
În ultimii ani de viaţă, Cobain s-a luptat cu dependenţa de heroină şi stările depresive.
Moartea sa a fost şocantă şi controversată pentru fanii din întreaga lume, el fiind găsit fără suflare în locuinţa sa din Seattle.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close