Antena 3 CNN Timp liber Film Eva Mendes o va interpreta pe Maria Callas

Eva Mendes o va interpreta pe Maria Callas

Eva Mendes o va interpreta pe Maria Callas
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
23 Mai 2011   •   16:50
Eva Mendes, actriţa americană de origine cubaneză, va avea rolul principal într-un lungmetraj biografic inspirat din renumita poveste de dragoste a sopranei Maria Callas cu armatorul grec Aristotel Onassis.

Într-un interviu acordat publicaţiei „The Independent”, Mendes a declarat că scenariul filmului a fost scris special pentru ea. „Julian Fellowes a scris un scenariu pentru mine, bazat pe relaţia dintre Maria Callas şi Aristotel Onassis. Ştiind că l-a scris pentru mine, nu am putut să refuz”, a declarat actriţa.

La baza acestui scenariu stă romanul „Greek Fire”, scris de Nicholas Gage, iar numele celui care va regiza aceată producţie nu a fost încă anunţat.

Conform www.limelightmagazine.com.au, pentru noul său rol, Eva Mendes nu va fi nevoită să cânte, aşa cum s-a întâmplat cu Fanny Ardant în producţia „Callas Forever”, regizată în 2002 de Franco Zeffirelli. Filmul se va baza pe sacrificiile pe care renumita soprană le-a făcut pentru a fi fericită în viaţa privată.

Maria Callas şi-a părăsit soţul, Giovanni Battista Meneghini, pentru armatorul grec Aristotel Onassis, hotărâre ce a provocat un scandal uriaş atunci. Relaţia celor doi s-a încheiat nouă ani mai târziu, când Onassis s-a căsătorit cu Jacqueline Kennedy, însă, potrivit unor surse, cei doi amorezi ar fi continuat să se vadă. În romanul „Greek Fire”, Nicholas Gage susţine că Maria Callas şi Aristotel Onassis ar fi avut un copil, care ar fi murit la doar câteva ore după ce s-a născut.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close