Antena 3 CNN Timp liber Film "Furios şi iute 7", încasări RECORD de peste 1 miliard de dolari în 17 zile

"Furios şi iute 7", încasări RECORD de peste 1 miliard de dolari în 17 zile

"Furios şi iute 7", încasări RECORD de peste 1 miliard de dolari în 17 zile
Sursa foto: Foto: captura Youtube
de M.Z.    |    20 Apr 2015   •   09:41

La aproape trei săptămâni de la lansare, filmul "Furios şi iute 7" se menţine pe prima poziţie în box office-ul american, cu mult înaintea celorlalte filme apărute de curând.

 
Iar acesta nu este singurul record pe care l-a înregistrat ultima peliculă în care apare regretatul actor Paul Walker.
 
"Furios şi iute 7" a devenit filmul care a obţinut cel mai rapid încasări de peste un miliard de dolari, în 17 zile de la lansare, depăşind recordul anterior, stabilit de "The Avengers", "Avatar" şi "Harry Potter". 
 
La 17 zile de când a fost lansat în cinematografe, "Furios şi Iute 7" se menţine pe primul loc în box office-ul din America de Nord, unde a avut încasări de 273 de milioane de dolari.
 
Al şaptelea lungmetraj din această franciză de acţiune şi ultima peliculă a regretatului actor Paul Walker a devenit filmul care a obţinut cel mai rapid încasări de peste un miliard de dolari. S-a întâmplat în 17 zile de la lansare, depăşind recordul anterior, de 19 zile, stabilit de "The Avengers", "Avatar" şi "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2".  
 
Pe locul doi în box office-ul din America de nord este comedia "Paul, mare poliţist la mall 2", care a fost lansată la începutul weekendului trecut. 
 
După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Aparent, însă!
 
Pe locul trei, este tot un film lansat în acest week-end: "Unfriended". Criticii îl consideră "Fresh şi teribil de amuzant". Deja a câştigat 16 milioane de dolari.
 
Acesta este urmat de filmul de animaţie "Acasă", în regia lui Tim Johnson, care a înregistrat până acum peste 10 milioane de dolari.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close