Antena 3 CNN Timp liber Film Globurile de Aur cu un cuplu de succes de la Saturday Night Live. Vezi cine îl înlocuiește pe Ricky Gervais

Globurile de Aur cu un cuplu de succes de la Saturday Night Live. Vezi cine îl înlocuiește pe Ricky Gervais

Globurile de Aur cu un cuplu de succes de la Saturday Night Live. Vezi cine îl înlocuiește pe Ricky Gervais
Sursa foto: Foto: ndtv.com
de N.B.    |    16 Oct 2012   •   14:33

Globurile de Aur 2013 vor fi o afacere Saturday Night Live, organizatorii galei reușind să reunească un cuplu de succes al popularului show de televiziune american pentru a fi gazda ediției din ianuarie, Tina Fey și Amy Poehler, informează BBC.

Tina Fey, creatoarea serialului de succes ”30 Rock”, care îl are în distribuție și pe Alex Baldwin, ajuns la cel de-al șaptelea sezon pe NBC, și Amy Poehler, actrița principală a serialului ”Parks & Recreation”, îl vor înlocui pe Ricky Gervais, comedianul britanic care a găzduit Globurile de Aur din 2010.

Cele două au colaborat într-o schiță de succes în cadrul SNL, ”Weekend Update” și au jucat împreună în serialul ”Mean Girls”.  Ambele sunt recunoscute pentru umorul tăios pe care îl presară în prestațiile lor, iar alegerea lor ca noi gazde ale galei Globurilor de Aur ar putea fi răspunsul organizatorilor la faptul că audiențele au scăzut în ultimii ani, mulți privitori considerând că glumele lui Gervais au devenit ”mai puțin caustice” față de edițiile precedente.

Globurile de Aur sunt decernate cu o săptămână sau două înaitne de Oscarul Academiei Americane de Film și reprezintă o avanpremieră a favoriților pentru marele premiu al cinematografiei. Anul acesta, gala Globurilor de Aur va avea loc pe 13 ianuarie, iar gala Premiilor Oscar este programată pentru 24 februarie.

×
Subiecte în articol: Globurile de Aur
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close