Antena 3 CNN Timp liber Film HBO face anunțul de care se temeau toți fanii ''Game of Thrones''. Ce se întâmplă cu serialul

HBO face anunțul de care se temeau toți fanii ''Game of Thrones''. Ce se întâmplă cu serialul

HBO face anunțul de care se temeau toți fanii ''Game of Thrones''. Ce se întâmplă cu serialul
Sursa foto: foto: captura video
31 Iul 2016   •   17:15

Drama fantastică ''Game of Thrones'' (Urzeala Tronurilor) se va încheia după sezonul al optulea, a confirmat canalul HBO, care produce şi difuzează serialul, informează duminică BBC, citat de Agerpres.

Şeful de programare al HBO, Casey Bloys, a făcut anunţul sâmbătă la conferinţa Asociaţiei criticilor de televiziune. El a spus că numărul de episoade pentru sezonul final a fost încă stabilit.

Casey Bloys nu a exclus crearea unui serial derivat (spin-off), precizând că producătorii nu se opun, dar ''nu există planuri concrete chiar acum.''

Al şaptelea sezon - format din şapte episoade în loc de zece - este aşteptat în vara anului viitor, în timp ce sezonul final va fi difuzat în 2018.

Anul trecut, ''Game of Thrones'' a câştigat un record de 12 premii Emmy pentru un serial într-un singur an. Filmul a primit de asemenea 23 de nominalizări - un alt record - înaintea ceremoniei anuale din acest an care va avea loc în luna septembrie.

Serialul de televiziune ''Game of Thrones '' se bazează pe romanele scrise de George R R Martin

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Game of Thrones HBO
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close