Antena 3 CNN Timp liber Film Liz Taylor şi-a programat întârzierea la propria înmormântare

Liz Taylor şi-a programat întârzierea la propria înmormântare

Liz Taylor şi-a programat întârzierea la propria înmormântare
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
25 Mar 2011   •   10:51

Elizabeth Taylor a fost înmormântată, joi, la cimitirul Forest Lawn-Glendale, în cadrul unei slujbe la care au participat doar familia şi prietenii apropiaţi, a declarat purtătorul de cuvânt al regretatei actriţe. Acesta a precizat că înmormântarea a început cu o întârziere de 15 minute, la cererea actriţei, potrivit Yahoo Movies.

„Slujba era programată pentru ora 14 (ora locală), dar, la cererea lui Elizabeth Taylor, a început mai târziu. Ea a dorit ca slujba să înceapă cu 15 minute mai târziu decât programarea oficială cu anunţul A dorit să întârzie chiar şi propria-i înmormântare“, a precizat purtătorul de cuvânt al faimoasei actriţe.

Elizabeth Taylor a murit miercuri, la vârsta de 79 de ani. Artista avea probleme grave de sănătate şi se afla într-un spital din Los Angeles de o lună şi jumătate. Suferea de cancer la piele şi afecţiuni cardiace şi a trecut prin 100 de operaţii.

A trăit totuşi, o viaţă tumultoasă. S-a căsătorit de opt ori şi a avut a patru copii, 10 nepoţi, patru strănepoţi. A fost celebră pentru frumuseţea ei şi pentru talentul actoricesc.

A făcut 50 de filme şi a cîştigat două premii Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Unul în 1961 - pentru apariţia din Butterfield 8, iar celălat în 1966 - pentru interpretarea din Who's afraid of Virginia Wolf. Totuşi, fanii şi-o amintesc mai ales din rolul Cleopatrei.

×
Subiecte în articol: actriţă înmormântare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close