Antena 3 CNN Timp liber Film Membrii familiei nu se aşteptau la un asemenea răspuns. Ce a arătat AUTOPSIA lui Philip Seymour Hoffman

Membrii familiei nu se aşteptau la un asemenea răspuns. Ce a arătat AUTOPSIA lui Philip Seymour Hoffman

Membrii familiei nu se aşteptau la un asemenea răspuns. Ce a arătat AUTOPSIA lui Philip Seymour Hoffman
de O.P.    |    06 Feb 2014   •   11:45

Autopsia actorului american Philip Seymour Hoffman nu a oferit rezultate concludente, determinându-i pe medicii legişti din New York să anunţe că vor fi necesare alte teste suplimentare, informează AFP.

Un purtător de cuvânt al Biroului de Medicină Legală din New York a anunţat miercuri că autopsia a fost finalizată, dar alte analize vor fi necesare pentru a determina cu precizie cauza morţii actorului, decedat la vârsta de 46 de ani, duminică, în apartamentul său din Manhattan, aparent în urma unei supradoze de heroină.

Aceste teste suplimentare ar putea avea nevoie de câteva zile pentru a fi efectuate.

Trupul neînsufleţit al starului nu a fost încă predat familiei sale, a precizat acelaşi purtător de cuvânt.

Nu este un fapt neobişnuit ca rezultatele autopsiei să aibă nevoie de mai mult timp pentru a fi cunoscute. De exemplu, a fost nevoie de aproape două luni pentru ca Biroul de medicină legală să ajungă, în mai 2012, la concluzia că Richard Descoings, fostul director al Institutului de Ştiinţe Politice din Paris, descoperit mort într-un hotel newyorkez, a murit în uma unei crize cardiace.

În ancheta lansată pentru a elucida cauza morţii lui Philip Seymour Hoffman, poliţia a anunţat că a arestat miercuri patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, într-un imobil din sudul cartierului Manhattan, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei. Acesta a adăugat că "o mare cantitate de heroină" a fost găsită în apartamentele acestora, aflate în acelaşi imobil. Cei trei bărbaţi au vârstele de 22, 48 şi 57 ani, iar femeia are 22 ani. Ei au fost puşi sub acuzare pentru posesie ilegală de droguri.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close