Antena 3 CNN Timp liber Film Mircea Diaconu, despre cel mai nou film în care joacă: Comedia "Doar cu buletinul la Paris" ascunde în ea tristeţe

Mircea Diaconu, despre cel mai nou film în care joacă: Comedia "Doar cu buletinul la Paris" ascunde în ea tristeţe

Mircea Diaconu, despre cel mai nou film în care joacă: Comedia "Doar cu buletinul la Paris" ascunde în ea tristeţe
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    24 Mai 2015   •   18:45

Comedia "Doar cu buletinul la Paris" ascunde în ea tristeţe, a spus actorul Mircea Diaconu, despre cel mai recent film în care joacă.

 
"Este o reţetă de comedie bună, dar e de-o tristeţe... şi e la bază o comedie", a spus Mircea Diaconu, duminică, la emisiunea Secvenţial, despre pelicula lui Şerban Marinescu.
 
Urmăriţi, în videoul de mai sus, mai multe replici savuroase din film, interpretate de Mircea Diaconu şi Dorel Vişan, difuzate la Antena 3.
 
"Doar cu buletinul la Paris", lungmetrajul regizat de Serban Marinescu, a intrat in circuitul cinematografelor din 15 mai. 
 
După o serie de avanpremiere în ţară, "Doar cu buletinul la Paris" a avut premiera de gală pe 22 mai, la Cinema Studio din Bucureşti.
 
Şerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societăţii româneşti, ţesută în jurul unui profesor modest de limba franceză (Mircea Diaconu), care toată viaţa a visat să vadă Parisul.
 
Filmul îi are în distribuţie pe Mircea Diaconu, Dorel Vişan, Răzvan Vasilescu, Cecilia Barbora, Ioan Sapdaru, Rodica Lazăr, Adrian Titieni, Valentin Popescu, Florin Zamfirescu, Mihaela Sarbu, Nicodim Ungureanu, Nicolae Urs, Florin Petrescu, Toma Cuzin, Costel Caşcaval, Maria Junghietu, Anca Sigartău, Petre Cătălin Fumuru, Tudor Platon, Sorin Gociu, Alexandru Golis, Gabriel Muşat.
 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close