Antena 3 CNN Timp liber Film Misterele paranormale din Pădurea Hoia-Baciu, subiect de film

Misterele paranormale din Pădurea Hoia-Baciu, subiect de film

Misterele paranormale din Pădurea Hoia-Baciu, subiect de film
25 Feb 2016   •   11:10

Pădurea Hoia-Baciu, de la marginea Clujului, continuă să stârnească controverse. Nu puțini sunt aceia care susțin că locul este bântuit, că aici au loc fenomene stranii, inexplicabile. O echipă de entuziaşti a
lansat în aceste zile proiectul unui documentar turistic menit să promoveze pădurea bântuită.

Proiectul ”The Hoia-Baciu Forest. Truth or Legend”, realizat de Cosmin Giurgiu, împreună cu echipa de la Lara Media Production, va fi lansat de Saturnalii, la mijlocul lunii decembrie.
 
Documentarul va spune povestea fenomenelor neobişnuite semnalate în pădurea de 300 de hectare, considerat un loc al groazei şi un mister pentru cercetători. Filmul va conține scene filmate atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, tehnica folosită fiind aceea a unui film documentar artistic. 

De-a lungul anilor, au existat relatări ale unor oameni care, atunci cînd au intrat în pădure, s-au ales cu arsuri de piele, iritaţii, dureri de cap, senzaţii amplificate de sete, anxietate şi stări de lesin. Iar în pădure au fost fotografiate şi filmate figuri geometrice sub forma de piramide.

Aflaţi toate detaliile şi vedeţi primul trailer al filmului ”The Hoia-Baciu Forest. Truth or Legend” pe GadgetReport.ro.

×
Subiecte în articol: documentar
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close