Antena 3 CNN Timp liber Film Nicholas Cage, la plimbare cu familia prin Bucureşti

Nicholas Cage, la plimbare cu familia prin Bucureşti

Nicholas Cage, la plimbare cu familia prin Bucureşti
Sursa foto: Foto: Observator
23 Oct 2010   •   19:21

L-aţi văzut în atâtea filme, este ba dur, ba sensibil, ba îndrăgostit. Noi sperăm ca el, Nicolas Cage, să se îndrăgostească de România. A venit pentru a juca într-un nou film. Şi şi-a scos nevasta şi băieţelul la plimbare în Bucureşti. Soţia a şi stat de vorbă cu reporterii Observatorului. Priviţi imagini cu familia lui Nicolas Cage.

În blugi, cu o geacă neagră simplă şi cu ochelari de soare. Alături de Alice Kim, soţia lui cu 20 de ani mai tânără, îmbrăcată la fel de lejer. Aşa ar fi vrut să se plimbe azi Nicolas Cage prin capitală. Dar, celebritatea are un preţ. De îndată ce a ieşit din hotel, împreună cu familia, un fan a şi venit la el pentru un autograf. Fără nici o ezitare, actorul a semnat.

N-a durat mult până să observe că e filmat. Ca un tată protector, şi-a luat fiul şi au intrat în hotel. Soţia sa, în schimb, a rămas afară.

Familia Cage a renunţat la ideea de a lua la pas Capitala. Nicolas s-a gândit la siguranţa celor dragi şi a chemat o maşină.

Actorul stă până la sfârşitul lunii în Bucureşti. Pe 1 noiembrie va pleca la Sibiu, unde începe filmările pentru Ghost Rider 2, o producţie scumpă, de 70 de milioane de dolari, care se va turna la Bucureşti, Sibiu, Târgu-Jiu şi pe Transfăgărăşan.

România este la picioarele lui Nicolas Cage - care va fi primit regeşte peste tot. I s-au pregătit cele mai bune camere de hotel, cele mai alese mâncăruri şi excursii ca să cunoască cele mai frumoase locuri din România.

 





×
Subiecte în articol: plimbare familia actor
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close