Antena 3 CNN Timp liber Film Nicolas Cage va filma la Sibiu continuarea peliculei "Ghost Rider"

Nicolas Cage va filma la Sibiu continuarea peliculei "Ghost Rider"

Nicolas Cage va filma la Sibiu continuarea peliculei "Ghost Rider"
Sursa foto: Foto: Foto: www.moviewallpaper.net
14 Oct 2010   •   14:16

Nicolas Cage va filma continuarea peliculei "Ghost Rider" şi la Sibiu. Filmările vor începe de la 1 noiembrie, vor dura cinci luni şi, potrivit reprezentanţilor Castel Film, citaţi de evz.ro, se vor desfăşura în mai multe locuri din ţară.

Se pare că producătorii filmului "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" au vizitat centrul dar şi şantierul centurii ocolitoare a Sibiului.

Pelicula are titlul provizoriu "Ghost Rider: Spirit of Vengeance" şi va fi filmată în 3D. În iulie Nicholas Cage a declarat că lungmetrajul, care este continuarea "Ghost Rider", va fi filmat în România. El şi-a exprimat atunci speranţa că filmul va conţine cel puţin o scenă în care Vânătorul de Fantome (Ghost Rider) îşi va conduce motocicleta până la poarta de intrare în castelul Bran.

Primul "Ghost Rider" a fost lansat în 2007, a reuşit încasări de 228,7 milioane de dolari, iar pentru rolul din acest film, Nicholas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur - cea mai proastă prestaţie actoricească a anului.

Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme în 20 de ani de carieră. Pentru "Părăsind Las Vegas" (1995) a primit Oscarul la categoria interpretare, iar "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, i-a adus premiul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Numele real al actorului este Nicholas Coppola, însă acesta a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

Trailer Ghost Rider 2007

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolas Cage Sibiu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close