Antena 3 CNN Timp liber Film Nou record de piraterie online stabilit de ultimul episod din Game of Thrones. "Acest titlu e mai bun decât un premiu Emmy"

Nou record de piraterie online stabilit de ultimul episod din Game of Thrones. "Acest titlu e mai bun decât un premiu Emmy"

Nou record de piraterie online stabilit de ultimul episod din Game of Thrones.  "Acest titlu e mai bun decât un premiu Emmy"
19 Iun 2014   •   18:37

Ultimul episod din cel de-al patrulea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", care a fost difuzat duminică seară în SUA, a stabilit un nou record de piraterie online, informează variety.com.

Episodul difuzat duminică seară în Statele Unite ale Americii a înregistrat cea mai mare audienţă din istoria episoadelor finale din toate sezoanele serialului.

Conform TorrentFreak.com, 250.000 de utilizatori au partajat simultan un fişier unic ce conţinea acest episod.

Episodul, intitulat "The Children", a fost descărcat online de 1,5 milioane de ori în primele 12 ore după ce a fost difuzat de postul HBO.

Acest număr de descărcări online ar putea depăşi 7,5 milioane în săptămânile următoare. În cazul în care estimările se vor adeveri, atunci serialul "Game of Thrones" va deveni încă o dată cel mai piratat serial TV al anului, titlu pe care l-a deţinut şi în 2013.

Jeff Bewkes, CEO al Time Warner, grupul care deţine HBO, a declarat în trecut că pirateria online a ajutat postul HBO, contribuind la o creştere a numărului de abonaţi ai acestui post de televiziune.

"Game of Thrones este cel mai piratat serial din lume. Acest titlu e mai bun decât un premiu Emmy", a declarat Jeff Bewkes.

 

×
Subiecte în articol: urzeala tronurilor Game of Thrones
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close