Antena 3 CNN Timp liber Film Pamela Anderson, despre femeile care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de abuz sexual: "Știau în ce se bagă"

Pamela Anderson, despre femeile care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de abuz sexual: "Știau în ce se bagă"

Pamela Anderson, despre femeile care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de abuz sexual: "Știau în ce se bagă"
01 Dec 2017   •   16:53

Actrița Pamela Anderson a acordat un interviu în care a vorbit despre părțile negative și ascunse ale faimosului Hollywood, pe care toată lumea îl privește cu admirație. 

Aceasta a ținut să precizeze că femeile care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de abuz sexual știau în ce se bagă. 

"Cred că toată lumea știe lucrul acesta. Pe anumiți oameni sau anumiți producători de la Hollywood trebuie să îi refuzi când îți propun să vă vedeți în privat. Știi exact în ce te bagi atunci când te duci singură într-o cameră de hotel", a spus actrița, potrivit Telegraph

Pamela Anderson a povestit și despre începuturile ei la Hollywood și apropourile care i s-au făcut si pe care le-a refuzat

"Când am venit la Hollywood mi s-au făcut o mulțime de propuneri de audiții private sau lucruri de genul care nu aveau nicin sens. Nu merge singură într-o cameră de hotel. Dacă cineva îți deschide ușa și este în halat de baie, e clar că trebuie să pleci. Știu că Hollywood te poate seduce și oamenii își doresc să fie faimoși, iar uneori crezi că poți fi în siguranță cu un adult în cameră", a mai apus Pamela. 

Pamela Anderson (50 de ani) a început să urmeze o carieră de fotomodel, însă primul său rol din serialul Baywatch este cel care i-a adus celebritatea în lumea cinematografiei. Aăpo au mai urmat câteva roluri pentru care a fost apreciată, cum ar fi Home Improvement sau VIP.  

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close