x close

Tom Cruise, surpriză uriașă pentru fani! Le-a prezentat imagini din viitorul film ”Top Gun: Maverick”

19 Iul 2019   •   10:49
Tom Cruise, surpriză uriașă pentru fani! Le-a prezentat imagini din viitorul film ”Top Gun: Maverick” foto- Facebook

Actorul Tom Cruise a surprins joi publicul prezent la salonul internaţional al benzilor desenate Comic-Con, desfăşurat în San Diego, unde a prezentat primele imagini din viitorul film ''Top Gun: Maverick'', continuarea peliculei de succes din 1986, potrivit AFP. 

"Cu toţii v-aţi pus întrebarea de-a lungul anilor... Călătoresc prin lume, iar oamenii îmi spun: de ce nu faceţi o continuare, când o să faceţi un alt 'Top Gun?'", a afirmat starul de la Hollywood cu ocazia celei de-a 50-a ediţii a acestui amplu festival dedicat culturii pop. 

"34 de ani, aţi avut foarte multă răbdare cu mine şi am simţit că e responsabilitatea mea să fac în sfârşit asta pentru voi", a adăugat Tom Cruise

Trailerul peliculei îl înfăţişează pe protagonistul Pete ''Maverick'' Mitchell, interpretat de Tom Cruise. Pilotul refuză să se retragă din activitate, deşi nu reuşeşte să fie avansat în grad. 

Protagonistul apare pe motocicletă, îmbrăcat în celebra sa geacă din piele şi purtând ochelari de soare.

Scenele care înfăţişează avioane decolând de pe port-avion sunt ''toate reale'' şi au fost realizate în urma unei strânse colaborări cu responsabili din cadrul armatei, a explicat Tom Cruise

"Am vrut să vă ofer tuturor experienţa de a fi la manşa unui avion (...). Este o scrisoare de dragoste pentru aviaţie", a adăugat actorul. 

Deşi nu a primit recenzii elogioase din parte criticilor, primul film ''Top Gun'' a avut un succes răsunător în rândul publicului, aducându-i lui Tom Cruise faima internaţională.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Tom Cruise fani imagini film
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati