Antena 3 CNN Timp liber Film Un tânăr actor din Buzău a fost dublura lui Nicholas Cage

Un tânăr actor din Buzău a fost dublura lui Nicholas Cage

Un actor din Buzău este în culmea fericirii. Peste noapte a aflat că va juca în acelaşi film cu Nicolas Cage. Când a ajuns pe platou a primit o veste şi mai mare: va fi chiar Nicholas Cage.

Un tânăr actor din Buzău a fost dublura lui Nicholas Cage
18 Feb 2011   •   23:08

Amintirea clipelor de pe platoul de filmare sunt parcă un vis pentru Cristian Lefter, un tânăr de 23 de ani din Buzău.

Şansa i-a surâs peste noapte. Totul a început cu un set de poze şi un CV trimise unei case de productie. Apoi a sunat telefonul.

“Îmi spunea dacă sunt de acord să merg la Bucureşti să joc într-un film cu Nicholas Cage. Am fost de acord pentru că nu aveam nimic de pierdut”, povesteşte Cristian Lefter. Nu a ştiut nimic despre ce are de facut până nu s-a întâlnit cu regizorul.

“Mi-a spus oh my God, you are Nick. Mi-a spus ceva de genul să las buza în jos exact cum face Nick, să las aşa în jos exact cum face Nick şi să bag privirea lui şi a fost exact ce trebuia”, a declarat Cristian Lefter.

A început apoi caruselul. Nu mai era oricine, ci o vedetă din Ghost Rider 2. Scena jucată nu a durat nici un minut. Dar a fost plină de emoţie. Un singur of are: nu a apucat să-l cunoască pe Nicolas Cage. Pe lângă celebritate, tânărul actor a primit şi bani. Dar ar fi lucrat şi gratis daca i s-ar fi cerut.


 

×
Subiecte în articol: actor Buzau
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close