Antena 3 Timp liber Fun A cumpărat un castravete de la magazin. După 24 de ore, se pregătea de înmormântare. Ce au pățit bărbatul și copiii lui

A cumpărat un castravete de la magazin. După 24 de ore, se pregătea de înmormântare. Ce au pățit bărbatul și copiii lui

20 Oct 2016   •   17:15
A cumpărat un castravete de la magazin. După 24 de ore, se pregătea de înmormântare. Ce au pățit bărbatul și copiii lui
Sursa foto: Foto: Facebook

Când Wes Metcalfe a cumpărat un castravete de la magazin, nu s-a așteptat ca, pe lângă îndrăgita legumă, să aducă acasă și un... vierme mort. Britanicul a fost atât de dezgustat de neplăcuta descoperire din castravete încât a decis să posteze un mesaj de plângere pe pagina de Facebook a magazinului. Atât mesajul lui, cât și răspunsul reprezentaților magazinului au devenit virale.

Totul a început sâmbătă când Wes a scris: „Draga Tesco, ieri am cumpărat un castravete de la voi ca să-mi prepar un sanviș. Dar, când am desfăcut castravetele, am descoperit un vierme. (...) Încântat, mi-am strigat copiii și i-am anunțat că avem un nou animal de companie.  Am decis să-l numim William. Din păcate, noul nostru prieten nu prea mișca, așa că l-am lăsat să doarmă câteva ore. A doua zi, însă – la fel. Tot nu mișca. Atunci ne-am dat seama că era cam... mort. (...) Copiii mei au fost foarte supărați, așa că am fost nevoit să-i organizez o înmormântare lui William. (...)”

Răspunsul reprezentanților Tesco nu s-a lăsat așteptat și a fost unul foarte inspirat.  Pe lângă scuze și un cupon de 10 lire, aceștia au compus și un poem în memoria lui William, viermele mort din castravete. Citiți aici poezia care a devenit virală.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close