Antena 3 CNN Timp liber Fun Ajung la majorat când au 64 de ani. Oamenii pe care viaţa îi trece cu vederea timp de patru ani

Ajung la majorat când au 64 de ani. Oamenii pe care viaţa îi trece cu vederea timp de patru ani

Ajung la majorat când au 64 de ani. Oamenii pe care viaţa îi trece cu vederea timp de patru ani
de O.P.    |    29 Feb 2012   •   06:10

Este o zi specială pentru 12.000 de români. Sunt născuţi pe 29 februarie şi îşi sărbătoresc ziua ca la carte din patru în patru ani. Potrivit statisticilor, 4 milioane de oameni din întreaga lume ajung la majorat abia la 64 de ani.

Statele Unite numără cei mai mulţi oameni născuţi în ultima zi din făurar, peste 200.000. Totodată, cei născuţi în ziua care figurează doar odată la patru ani, îşi serbează majoratul la 64 de ani. Cercetătorii le spun cât de speciali sunt.

Şansele ca un om să se nască pe 29 februarie sunt de una la 1.461.Tocmai de aceea sunt nerăbdători să cunoască oameni ca ei. Site-ul american leapyearday.com încearcă să îi pună în contact.

Românii născuţi în an bisect s-au făcut şi ei ascultaţi. Mihaela din Iaşi notează. "Cred că este interesant şi drăguţ să fii născut pe 29 februarie. Dar uneori e ciudat pentru că nu ştii exact câţi ani ai."

Din Alba, născută acum două decenii, Mihaela Bordean glumeşte. "Sunt născută pe 29 februarie 1992 şi am aproape 5 ani." Un lucru e clar, gluma cu anii e preferata sărbătoriţilor zilei. Printre celebrităţile născute astăzi se numără rapperul american Ja Rule şi actorul italian Antonio Sabato Jr.



×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close