Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea: Autostradă suspendată - nu, premier suspendat - nu. Dar toate-s la pământ în ţara asta?

Badea: Autostradă suspendată - nu, premier suspendat - nu. Dar toate-s la pământ în ţara asta?

Badea: Autostradă suspendată - nu, premier suspendat - nu. Dar toate-s la pământ în ţara asta?
de M.Z.    |    17 Sep 2015   •   19:51

Toate sunt la pământ în ţara noastră, a spus amuzat Mircea Badea, după ce a aflat că premier suspendat nu avem, autostradă suspendată nu avem.

 
"Autostradă suspendată, nu, premier suspendat, nu. Dar toate-s la pământ în ţara asta?", a spus amuzat Mircea Badea, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Astăzi DNA a trimis în judecată dosarul Turceni-Rovinari, dosar penal în care premierul României, Victor Ponta, este acuzat de fals în înscrisuri, spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală pentru fapte săvârşite în calitatea sa de avocat. 
 
Deşi Opoziţia şi-ar dori să speculeze politic momentul, preşedintele Klaus Iohannis nu îl poate suspenda din funcţia de premier pe Victor Ponta. 
 
Cel puţin asta susţin experţii în drept constituţional care au studiat Constituţia României în amănunt.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, alături de alte patru persoane, între care senatorul Dan Şova şi directorul Complexului Rovinari.

Potrivit DNA, la data faptelor, Ponta era avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel", în prezent prim-ministru, fiind acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată şi spălarea banilor.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close