Antena 3 CNN Timp liber Fun Badea, după demisiile consilierilor de la Cotroceni: Băsescu nu vrea să se elibereze şi el şi să se ducă la Mişcarea Populară?

Badea, după demisiile consilierilor de la Cotroceni: Băsescu nu vrea să se elibereze şi el şi să se ducă la Mişcarea Populară?

Badea, după demisiile consilierilor de la Cotroceni: Băsescu nu vrea să se elibereze şi el şi să se ducă la Mişcarea Populară?
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Ian 2014   •   19:40

Preşedintele Traian Băsescu ar trebui să demisioneze şi el de la Preşedinţie şi să se ducă la Partidul Mişcarea Populară, a comentat Mircea Badea amuzat, marţi, după ce opt consilieri prezidenţiali au demisionat şi, cel mai probabil, se vor înscrie într-un partid.

 
"Traian Băsescu nu vrea să se elibereze şi el şi să se ducă la Mişcarea Populară? Pentru reuşita acestei formaţiuni politice ar trebui ca Băsescu să intre în acest partid. Şi, atunci, ar trebui să demisioneze şi dânsul de la Preşedinţie", a spus Mircea Badea, marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
În cazul în care Traian Băsescu nu se va înscrie în această formaţiune, Badea se arată sceptic cu privire la succesul PMP.
 
"Altfel, sunt sceptic cu privire la succesul Mişcării Populare", a încheiat Badea.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretele şi deciziile de eliberare din funcţie pentru consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Virgil Păunescu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca, şi pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel Moldoveanu.

Funeriu confirmă înscrierea în Partidul Mişcarea Populară

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close