Antena 3 Timp liber Fun Badea: Papa Benedict al XVI-lea i-a dat perversa de la Vatican lui Hruşcă

Badea: Papa Benedict al XVI-lea i-a dat perversa de la Vatican lui Hruşcă

22 Noi 2012   •   00:07
Badea: Papa Benedict al XVI-lea i-a dat perversa de la Vatican lui Hruşcă
Sursa foto: Foto: Antena 3

Mircea Badea a comentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii "În gura presei", de la Antena 3, dezvăluirile surprinzătoare prin care Papa Benedict al XVI-lea demontează miturile despre Naşterea lui Iisus.

"Suveranul Pontif scrie că la scena Naşterii Mântuitorului nu a luat parte nici un animal şi nici îngerii nu au cântat magilor. Deci n-a cântat nimeni. N-a fost un "X Factor" al îngerilor. (...) Îngerii au vorbit magilor, că se inventase vorbirea articulată, dar creştinii au înţeles că ei ar fi cântat. Păi, voi vă daţi seama ce lovitură e asta pentru Hruşcă? Practic, Papa i-a dat perversa de la Vatican lui Hruşcă", conchide amuzat Badea.

"Problema nu e doar la Hruşcă! Problema e şi la Fuego", adaugă amuzat Badea.


În noua sa carte din trilogia intitulată Iisus din Nazaret, Papa Benedict al XVI-lea scrie despre faptul că este posibil ca Fiul lui Dumnezeu să nu se fi născut în Betleem, ci poate în Nazaret şi că la naşterea lui nu au fost prezenţi nici vite, nici măgari, animalele acestea apărând doar în legendele despre Naşterea Domnului.
De asemenea, Papa spune şi că Fecioara Maria a fost, într-adevăr fecioară, atunci când l-a născut. "Este adevărat că Iisus Hristos este unicul fiu al lui Dumnezeu şi că a fost conceput din Duhul Sfânt şi născut de Fecioara Maria. Răspunsul, fără nicio rezervă, este DA!", susţine cu tărie Suveranul Pontif.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/papa-benedict-al-xvi-lea-face-dezvaluiri-despre-nasterea-lui-iisus-hristos_54322.html#ixzz2CthaMDFq

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
x close