Antena 3 CNN Timp liber Fun Barack Obama, "atacat" din nou de o muscă, în timpul unui discurs

Barack Obama, "atacat" din nou de o muscă, în timpul unui discurs

Barack Obama, "atacat" din nou de o muscă, în timpul unui discurs
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.Z.    |    25 Ian 2013   •   12:03

Preşedintele american Barack Obama a fost din nou deranjat, joi, de o muscă ce i-a aterizat pe faţă în momentul în care prezenta la Casa Albă nominalizările sale pentru două funcţii din domeniul financiar, informează Daily Mail, în ediţia electronică.

Vizibil deranjat de musca ce zbura în faţa ochilor săi, preşedintele american reales pentru cel de-al doilea mandat prezidenţial, a încercat să alunge musca, însă fără succes.

"Individul acesta (musca) asta mă deranjează", a spus la un moment dat Obama, fiind iritat de insecta care nu-l lăsa să-şi termine discursul.

Un caz asemănător a avut loc în iunie 2010, când o muscă a aterizat pe faţa lui Obama, în timp ce acesta vorbea despre sistemul de sănătate, într-una din sălile de la Casa Albă.

Obama a avut grijă să nu omoare insecta, pentru a nu fi criticat din nou de militanţii pentru apărarea drepturilor animalelor.

În 2009, preşedintele american a reuşit să omoare din zbor o muscă, în timpul unui interviu acordat unui post TV, Obama provocând astfel nemulţumirea unei organizaţii pentru protecţia animalelor.




×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close