Antena 3 CNN Timp liber Fun Barack Obama se bate în glume cu Jay Leno şi câştigă (VIDEO)

Barack Obama se bate în glume cu Jay Leno şi câştigă (VIDEO)

Barack Obama se bate în glume cu Jay Leno şi câştigă (VIDEO)
Sursa foto: leno obama
03 Mai 2010   •   08:22

Anul cunoscutului comic şi om de televiziune american Jay Leno nu devine unul mai bun. Moderatorul tv a avut o confruntare unu-la-unu cu preşedintele american Barack Obama la dineul corescpondenţilor de la Casa Albă şi a ieşit pe locul doi.

Obama, care a demonstrat şi la evenimentul de anul trecut că ştie să pigmenteze discursul, a obţinut mai multe râsete decât Leno, unele chiar pe seama comicului.

"Singura persoană ale cărei ratinguri au scăzut mai mult decât mine anul trecut este aici. Este vorba de Jay", arăta liderul american despre Leno, care era în sală.
Gazda NBC, care anul trecut a renunţat la emisiunea sa pentru un interval în primtime, a fost principala atracţie a evenimentului de la Washington, ce atrage laolaltă politicieni şi celebrităţi.
Obama şi Leno au acoperit aceleaşi puncte, de la înjurăturile lui Joe Biden la semnarea reformei sanitare la legea antiimgraţie din Arizona, dar glumele lui Obama au fost mai gustate.
Cum rata de aprobare a lui Obama este la un mimim istoric, acesta nu a ratat ocazia să se autoironizeze.
"A trecut un an pe cinste de când am vorbit ultima oară aici. Multe urcuşuri, multe coborâşuri, cu excepţia cotei mele de aprobare, care a mers doar în jos," arăta Obama
Ultimele sondaje de opinie arată că ratingul de aprobare al lui Obama a căzut la un minim istoric de 44 procente, în scăder cu cinci la sută faţă de martie şi cu minus 24 de puncte faţă de valoarea maximă din aprilie anul trecut.
"Dar aceasta este politica. Nu mă deranjează. În plus, ştiu că ratingul de aprobare este încă foarte mare în ţara mea natală," glumea liderul american în legătură cu teoria conspiraţiei conform căreia nu ar fi năcut în Hawaii.
Printre cei 3000 de invitaţi la eveniment s-au aflat vedeteprecum Michael Douglas şi Steven Spielberg.


Discurs Obama




Discurs Jay Leno




Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Barack Obama Jay Leno
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close