Antena 3 CNN Timp liber Fun Becali, pac-pac, în vizită la Penescu. Gardienii nu l-au lăsat să intre în penitenciar (VIDEO)

Becali, pac-pac, în vizită la Penescu. Gardienii nu l-au lăsat să intre în penitenciar (VIDEO)

Becali, pac-pac, în vizită la Penescu. Gardienii nu l-au lăsat să intre în penitenciar (VIDEO)
23 Iul 2009   •   19:41

Lui Gigi Becali i-a fost mai uşor să iasă din puşcărie, decât să intre într-una. S-a chinuit joi, în zadar, câteva ore, la penitenciarul Colibaşi. Europarlamentarul venise să negocieze cu "patronul-deţinut" de la FC Argeş vânzarea unui jucător şi poate chiar a clubului. Drumul până la Penescu i-a fost oprit de gardieni care nu l-au lăsat pe Becali să intre deoarece nu avea buletinul la el.

În urmă cu trei luni, nu ştia cum să mai iasă din puşcărie. Acum, nu ştie cum să intre. Are toate aprobările din lume, dar n-are buletinul.

?Ce-mi trebuie buletin, nu mă cunoaşte pe mine sau ce? Îmi trebuie buletin? Buletinul trebuie când nu te cunoaşte?, a spus latifundiarul. Cu câteva minute înainte, Europarlamentarul nici nu-şi imagina că va avea probleme la penitenciarul Colibaşi. Venise acolo să-l viziteze pe Cornel Penescu.

?De mult am vrut să mă duc la Cornel, pentru că băiatul ăsta... îmi pare rău de el, era un om bun?, a spus Becali. Gigi Becali, însă, nu a venit să-i dea un pachet de conserve lui Penescu, ci o ofertă pentru noua stea a fotbalului românesc: Cristian Tănasă. Iniţial propusese un milion de euro şi 50 % dintr-un viitor transfer pentru Tănasă. Acum, însă are o ofertă mult mai bună, imposibil de refuzat: ?Să-l iau pe Tănase şi îl scot de la puşcărie?.



Observator

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close