Antena 3 CNN Timp liber Fun Berlusconi, pe urmele lui Vanghelie: ?Gogol, un instrument tehnologic avansat? (VIDEO)

Berlusconi, pe urmele lui Vanghelie: ?Gogol, un instrument tehnologic avansat? (VIDEO)

Berlusconi, pe urmele lui Vanghelie: ?Gogol, un instrument tehnologic avansat? (VIDEO)
Sursa foto: Berlusconi
20 Mai 2010   •   13:09

Cel mai popular motor de căutare din lume a fost rebotezat. Nu de către compania Google, ci de premierul italian. Silvio Berlusconi şi-a continuat seria gafelor din timpul mandatului şi le-a vorbit jurnaliştilor despre Gogol, pe care l-a considerat un instrument tehnologic avansat.

În timpul unei conferinţe de presă organizată de Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului, Silvio Berlusconi le-a recomandat firmelor italiene să profite de Internet pentru relansarea exporturilor. Cu toate acestea, oficialul a demonstrat că nu este atât de familiarizat cu tehnologia.

"Avem la dispoziţie atât de multe instrumente tehnologice. Spre exemplu, avem Gogol şi alte instrumente tehnologice oferite de Internet", a spus premierul italian.

În urmă cu câteva zile, un consilier al premierului spunea despre Berlusconi că nu ştie să utilizeze Internetul, dar înţelege pe deplin potenţialul acestui instrument.

Premierul italian nu este nici pe departe la prima gafă. Una dintre cele mai mari gafe a facut-o după o întâlnire cu preşedintele Statelor Unite. "Vă transmit cele mai bune urări, cele mai bune urări de la un tip pe care-l cheamă, pe care-l cheamă...Cum îl cheamă? Un tip bronzat. A, Barack Obama !" spunea la acea vreme Berlusconi.

Nici sinistraţii de la cutremurul din martie, anul trecut, nu au scăpat de observaţiile nepotrivite ale premierului italian. "Au tot ce le trebuie, asistenţă medicală, au medicamente, mâncare caldă şi un adăpost unde să se culce la sfârşitul zilei. E o situaţie temporară. E ca un weekend la camping."

Berlusconi a fost criticat şi pentru că vorbea la telefon în timp ce era aşteptat de cancelarul german Angela Merkel în timpul summitului Nato sau pentru că a fost prea zgomotos în preajma reginei Marii Britanii.

BERLUSCONI, DEPRE... "GOGOL"


Antena 3

×
Subiecte în articol: berlusconi gafa Google
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close