Antena 3 CNN Timp liber Fun Câini pe placă, în cadrul unei competiţii canine de surf din California de Sud

Câini pe placă, în cadrul unei competiţii canine de surf din California de Sud

Câini pe placă, în cadrul unei competiţii canine de surf din California de Sud
Sursa foto: Foto: Videonews
05 Iun 2011   •   22:17

Zeci de patrupede dependente de adrenalină au participat la un concurs de surf organizat pe plajele însorite din San Diego. Cu plăci special confecţionate pentru ei, câinii s-au comportat mai ceva ca nişte profesionişti.

Echipate cu veste de salvare şi ochelari de soare, patrupedele, mari iubitoare de apă, s-au luptat cu valurile fără pic de teamă.

Ca în orice sport, talentul nu este suficient. Antrenamentul este cheia succesului, mai ales că mulţi dintre competitorii cu patru lăbuţe au participat la mai multe categorii. Ei au evoluat pe placa de surf atât singuri cât şi în echipe, încurajaţi de aplauzele spectatorilor.

Anul acesta, câştigător la categoria mică a fost desemnată Abbie, o femelă din rasa Kelpie Australian. Împreună cu stăpânul ei, căţeluşa va pleca într-o vacanţă de câteva zile într-o staţiune însorită. Banii strânşi în urma competiţiei la care au asistat sute de oameni vor fi donaţi în scop caritabil.

Aceasta este a şasea ediţie a competiţiei canine de surf. De-a lungul timpului, concursul a devenit unul dintre cele mai inedite evenimente din California de Sud şi a dus la mărirea numărului de câini din lume care fac surf.

 




×
Subiecte în articol: caini surf plaja castigator
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close