Antena 3 CNN Timp liber Fun Când i-au văzut buletinul, poliţiştii noştri au luat-o la bătaie. În Italia, carabinierii au murit de râs

Când i-au văzut buletinul, poliţiştii noştri au luat-o la bătaie. În Italia, carabinierii au murit de râs

Când i-au văzut buletinul, poliţiştii noştri au luat-o la bătaie. În Italia, carabinierii au murit de râs
Sursa foto: Foto: Pandurul.ro
de O.P.    |    02 Apr 2012   •   11:27

Poliţia răspunde cu promptitudine de fiecare dată când cineva sună la numărul de urgenţă 112, însă locuitorii din comuna Scoarţa, judeţul Gorj au propria lor "afacere" cu poliţia.

De fiecare dată când oamenii strigă "Poliţia", o femeie de aproape 60 de ani îşi face apariţia, nu pentru că este angajată la poliţia din comună, ci pentru că aşa o cheamă.

Mama ei a născut-o în închisoare, şi ca o răzbunare faţă de sistemul care o ţinea în spatele gratiilor şi-a numit fiica "Poliţia". Gardienii aşa au trecut-o în certificatul de naştere şi aşa a rămas numele fetei.

Însă problemele nu au întârziat să apară când copila a crescut. "Lucram pe la Cărbuneşti şi ne-am dus la un bar vreo cinci femei. Au venit nişte poliţişti şi ne-au întrebat pe toate cum ne cheamă. Eu când am spus că Poliţia nu m-au crezut. M-au luat la secţie, m-au bătut acolo că de ce fac eu mişto de ei. Spusesem doar cum mă cheamă.

Aşa a păţit şi băiatul meu, a luat una de la un poliţai doar că l-a întrebat al cui este, iar el a spus că al Poliţiei.

Nu vă mai spun că am fost în Italia şi se uitau la Vamă sa vadă dacă buletinul meu e fals. Le-am explicat că aşa mă cheamă şi m-au crezut până la urmă, dar a fost mai greu. Bine că au şi râs, dar nu le venea să creadă”, povesteşte Poliţia, citată de site-ul pandurul.ro.








×
Subiecte în articol: buletin
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close