Antena 3 CNN Timp liber Fun Când le vei vedea pozele de la nuntă, vei înţelege de ce le-a venit să plângă. Au crezut iniţial că e o glumă proastă

Când le vei vedea pozele de la nuntă, vei înţelege de ce le-a venit să plângă. Au crezut iniţial că e o glumă proastă

Când le vei vedea pozele de la nuntă, vei înţelege de ce le-a venit să plângă. Au crezut iniţial că e o glumă proastă
de O.P.    |    26 Apr 2012   •   09:25

Este cea mai importantă zi din viaţa tinerilor care vor să pornească împreună pe acelaşi drum. Iar pentru asta, pregătirile se fac cu mult timp înainte.

Hainele, invitaţiile, meniul, restaurantul, florile şi chiar fotografiile trebuie să fie foarte bine puse la punct. De ultimul aspect trebuie să se îngrijească foarte bine pentru că albumele de familie le vor aduce aminte şi atunci când vor fi bătrâni de cea mai frumoasă zi a vieţii.

Însă, cu toate că şi-au dorit nunta visurilor, un cuplu din Marea Britanie nu a avut parte de ea. S-au simţit bine la restaurant alături de prieteni şi familie, ba chiar s-au distrat până în zorii zilei, însă cu toate astea amintirile lor au fost distruse.

Fotografii care le-au imortalizat nunta şi-au bătut joc de ei, imaginile sunt neclare, în pozele de grup nu se uită nimeni la aparatul foto, în imaginile făcute în interiorul restaurantului nu se vede mai nimic, pentru că pozele nu au fost făcute cu blitz.

Cei doi tineri şi-au cerut banii înapoi şi chiar plănuiesc să îi dea în judecată pe cei doi fotografi.



×
Subiecte în articol: nunta galerii foto casatorie
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close