Antena 3 CNN Timp liber Fun Ce nu face românul pentru bani. Vezi ce concetăţean de-al nostru a fost surprins stând la coadă la Loteria Statelor Unite

Ce nu face românul pentru bani. Vezi ce concetăţean de-al nostru a fost surprins stând la coadă la Loteria Statelor Unite

Ce nu face românul pentru bani. Vezi ce concetăţean de-al nostru a fost surprins stând la coadă la Loteria Statelor Unite
Sursa foto: foto: antena3.ro
01 Apr 2012   •   20:32

Trei persoane au fost fericitele câştigătoare la premiul record de 640 de milioane de dolari oferit de Loteria Statelor Unite, portiv AFP.

Premiul pus în joc a reprezentat cea mai mare sumă pusă vreodată în joc la o loterie din lume, adică 640 milioane de dolari. Biletele câştigătoare "au fost achiziţionate în Illinois, Kansas şi Maryland". Numerele câştigătoare au fost 2, 4, 23, 38, 46 şi numărul complementar, 23.

În SUA s-a declanşat o febră a jocului în ultimele zile,, din cauza premiului atât de mare. Dar febra a cuprins nu numai americanii, ci şi cetăţenii rezidenţi în SUA.

Printre cei care stăteau la cozile interminabile din faţa ghişeelor, AFP l-a găsit şi pe Cosmin Barbos, la New York. Acesta deja se vedea câştigător, şi bineînţeles, ca toţi "viitorii câştigători" un donator generos. “Aş da 90% din câştig operelor caritabile destinate educaţiei şi celor pentru ajutorarea persoanelor în vârstă”, a declarat el pentru France Presse.

Acesta a lucrat în România ca profesor de istorie, iar acum lucrează în America, ca şi agent imobiliar. Întrebat ce ar face cu restul de bani, acesta a răspuns că ar merge să trăiască în Noua Zeelandă, deoarece s-a săturat de aglomeraţia din New York, precizează Jurnalul Naţional.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close