Antena 3 CNN Timp liber Fun Cel mai ciudat lucru văzut AZI! O vacă a rămas blocată pe un acoperiş, dar nu se ştie cum a ajuns acolo

Cel mai ciudat lucru văzut AZI! O vacă a rămas blocată pe un acoperiş, dar nu se ştie cum a ajuns acolo

Cel mai ciudat lucru văzut AZI! O vacă a rămas blocată pe un acoperiş, dar nu se ştie cum a ajuns acolo
20 Iun 2014   •   16:24

Aparent plictisită să pască mereu aceeaşi iarbă, de pe aceeaşi păşune, vaca din imagine a vrut să încerce ceva nou. Ea a decis, să se caţere în mod inexplicabil, pe acoperişul unei case din Alpii Elveţieni.

Fermierul şi proprietarul bovinei, Dieter Mueller, spune că animalul acesta este cel mai încăpăţânat din toate cele crescute de el până acum.
"Niciodată nu m-a ascultat, mereu a făcut doar ce a vrut. Am încercat să o sperii cumva, să o fac să coboare de pe acoperiş, i-am pus o scară... În zadar, ea mă privea liniştită şi părea că dacă vrea, va sta acolo cât va pofti", a povestit amuzat fermierul elveţian.

Cumva, nu se ştie cum, vaca a hotărât să revină cu picioarele pe pământ, distrugând câteva ţigle de pe acoperişul casei în procesul de coborâre.

Dacă pentru fermier, toanele vacii sale nu erau un fapt inedit, un biciclist, care trecea întâmplător prin zonă, a rămas perplex.
"Nu-mi venea să cred ce văd. O vacă se relaxa pe un acoperiş. M-am apropiat şi am făcut aceste poze, ca nu cumva lumea să mă creadă nebun", spune ciclistul amator, Rolf Steiner.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close