Antena 3 CNN Timp liber Fun Colonelul Gaddafi a reuşit să convingă unele modele italiene să se convertească la islam

Colonelul Gaddafi a reuşit să convingă unele modele italiene să se convertească la islam

Colonelul Gaddafi a reuşit să convingă unele modele italiene să se convertească la islam
Sursa foto: muammar gaddafi
19 Noi 2009   •   16:52

Colonelul Muammar Gaddafi, liderul Libiei, a organizat în această săptămâna mai multe întâlniri cu modele italiene, la Roma, pentru a le convinge să se convertească la religia musulmană.
Din cele 400 de femei care au fost invitate la cele două evenimente ale liderului libian, câteva au arătat că sunt interesate să meargă la Tripoli sau chiar Mecca pentru a lua în considerare trecerea la islam.

"Întâlnirea cu Muammar Gaddafi m-a schimbat?, declara Alda Ribeiro, de 27 de ani. "Islamul mă înspăimânta, iar acum mă fascinează. Nu ştiu cum va reacţiona mamă, mai ales că este o catolică covinsă," recunoştea modela pentru Corriere della Sera.
"Pentru mine, islamul a fost asociat cu supunerea femeii. Aseară ne temeam toate că vom ajunge într-un harem," adăuga Ribeiro.

Colonelul Gaddafi s-a aflat la Roma pentru a participa la summitul Organizaţiei pentru Agricultură şi Alimentaţie al ONU, dar două seri le-a dedicat unor întâlniri cu modele italiene pentru a le ţine predici despre Islam, căderea creştinismului.
Fetele au fost recrutate de o agenţie din Roma, după criterii bine stabilite: peste 1.70m metri, între 18 şi 35 de ani şi îmbrăcate decent. Fetele au primit câte 60 de euro pentru a participa la evenimente.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Muammar Gaddaffi Coran
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close