Antena 3 CNN Timp liber Fun Cultul personalităţii: Berlusconi ?Superman? îşi dedică o carte elogioasă şi este comparat cu Ceauşescu

Cultul personalităţii: Berlusconi ?Superman? îşi dedică o carte elogioasă şi este comparat cu Ceauşescu

Cultul personalităţii: Berlusconi ?Superman? îşi dedică o carte elogioasă şi este comparat cu Ceauşescu
Sursa foto: silvio ceausescu
17 Mar 2010   •   08:57

Mesaje emoţionale ce îl aseamănă pe Silvio Berlusconi cu Superman, după ce a dat dovadă de tărie în urma atacului de la Milano de anul trecut, apar într-o nouă carte publicată în Italia de propria firmă a premierului italian. Politicianul din Peninsulă a fost asemănat cu Nicolae Ceauşescu şi colonelul Gaddafi.

Editura lui Berlusconi, Mondadori, a publicat noua carte, "Dragostea învinge mereu în faţa invidiei şi urii", înainte de alegerile regionale ce au loc la sfârşitul acestei luni.
Cu o fotografie a lui Berlusconi pe copertă ce pare mai tânăr decât cei 73 de ani ai săi, aceasta conţine 50.000 de mesaje pe care le-a primmit de la italieni după ce un bărbat l-a lovit în faţă cu o statuetă, în timpul unui miting la Milano, spărgându-i nasul şi doi dinţi.
"Nici chiar cu kriptonită nu te-ar putea pune la podea!" a scris un susţinător-?aluzie la faptul că Berlusconi s-a descris anterior ca fiind Superman.
În timp ce alţi simpatizanţi au descris atacul ca "abominabil".
"Toţi suntem alături de tine, mare Silvio. Eşti motorul ţării noastre," scria o femeie, în timp ce un fan i-a cerut să se cloneze.
Cartea care se vinde cu 15 euro a fost batojocorită a fi "cartea albă mică a lui Silvio Ceauşescu" de publicaţia de stânga Repubblica.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi dictatura
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close