Antena 3 CNN Timp liber Fun De ce e bine să fii atent când tastezi? O adolescentă a ajuns într-o situaţie EXTREM DE JENANTĂ

De ce e bine să fii atent când tastezi? O adolescentă a ajuns într-o situaţie EXTREM DE JENANTĂ

De ce e bine să fii atent când tastezi? O adolescentă a ajuns într-o situaţie EXTREM DE JENANTĂ
Sursa foto: Foto: Captură Youtube
19 Iun 2015   •   18:47

O adolescentă care nu a fost atentă pe unde merge, pentru că le scria mesaje prietenilor pe telefon, a ajuns într-o situaţie cât se poate de ciudată şi jenantă.

Întregul picior al fetei a rămas blocat între gratiile de la un canal de scurgere de pe stradă.

Fata era extrem de concentrată la telefonul mobil, în timp ce se plimba în Mianyang City, în sud-vestul Chinei provincia Sichuan, aşa că a ignorat tot ce se întâmplă în jurul ei şi s-a trezit în această situaţie.

Deşi trecătorii au sărit în ajutorul fetei, a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-i putea scoate piciorul blocat între grilaje.

În cele din urmă, fata a fost eliberată după mai bine de 45 de minute şi din fericire nu a avut nevoie de îngrijire medicală.

Un martor ocular, Jun Niu, care a postat imaginile de la locul incidentului, a declarat: "A fost mai jenată decât orice altceva, şi-a acoperit faţa cu mâinile în timp ce oamenii s-au adunat în jurul ei şi a fost clar că nu a vrut să se ajungă în această situaţie."

"Ea a fost incredibil de slăbuţă, deşi, în mod normal, cred că nimeni nu ar fi capabil să îşi bage piciorul acolo, dar barele au fost un pic îndoite, cred că asta s-a întâmplat."

×
Subiecte în articol: fata picior
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close