Antena 3 CNN Timp liber Fun Dietele nu vor mai exista. Soluţia pentru pofticioase, mai la îndemână ca niciodată

Dietele nu vor mai exista. Soluţia pentru pofticioase, mai la îndemână ca niciodată

Dietele nu vor mai exista. Soluţia pentru pofticioase, mai la îndemână ca niciodată
Sursa foto: foto: culturewav.es
23 Mar 2012   •   10:24

Nu ţi-ai dorit întotdeauna să te răsfeţi cu fel şi fel de dulciuri fără să pui un gram pe tine? Acum, datorită unor simple inhalatoare numite Vapotrim, acest lucru este posibil.

Eşti familiarizat cu ţigările electronice? Acestea sunt nişte gadget-uri ingenioase, care sunt concepute ca o alternativă pentru fumătorii care nu pot renunţa la acest obicei. Practic, ele transformă un lichid cu conţinut mic de nicotină în vapori, despre care se afirmă că sunt mult mai sănătoşi decât fumul de tutun. Compania Vapotrim din SUA a fost aparent inspirată de ţigara electronică şi a creat un dispozitiv similar, care are menirea de a ajuta oamenii să piardă în greutate.

Astfel, consumatorii vor putea inhala dulciuri delicioase, cum ar fi prăjiturele de vanilie sau brioşe cu afine, fără ca acestea să fie însoţite de calorii. Acesta este primul desert din lume care nu îngraşă absolut deloc. Dar oare funcţionează?

Ei bine, Vapotrim are o întreagă pagină de "cum funcţionează", plină de cercetări ştiinţifice concepute pentru a convinge potenţialii cumpărători că inhalatoarele lor sunt modul ideal de a se bucura de dulciuri gustoase şi a pierde în greutate în acelaşi timp. Vapotrim profită perfect de conectarea gust-miros. Astfel, în timp ce se inhalează vaporii delicioşi, receptorii mirosului şi ai gustului trimit mesaje la creier, care, la rândul său, comunică cu hormonii care spun corpului tău că este plin.

Aparent, studiile demostrează că mirosul declanşează sentimentul de plenitudine înaintea stomacului.

Inhalatorii Vapotrim vin în 14 arome diferite şi se vând la un preţ de 9,95 dolari.


×
Subiecte în articol: gadget
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close