Antena 3 CNN Timp liber Fun Dorel ?se dă în bărci? cu blondele, ascultă manele şi îl citeşte pe Liiceanu (VIDEO)

Dorel ?se dă în bărci? cu blondele, ascultă manele şi îl citeşte pe Liiceanu (VIDEO)

Dorel ?se dă în bărci? cu blondele, ascultă manele şi îl citeşte pe Liiceanu (VIDEO)
06 Noi 2008   •   17:24

Poate singura legendă construită cu migală în România ultimilor ani este Dorel. Pornind de la o reclamă pentru TV s-a ajuns la un adevărat mit urban. Dorel poate fi văzut din ce în ce mai des la orice colţ de stradă, mai ales că străzile din România sunt într-un permanent şantier.
Un cititor Antena3.ro ne-a trimis un filmuleţ despre o nouă pasiune a lui Dorel: cultura. Chiar dacă fluieră după fete pe stradă şi îi plac manelele, se pare că Dorel are şi timp să-l citească pe Liiceanu.
CULTURA LUI DOREL ? Imagini trimise de Victor Marinescu

Ai fost martorul unui scandal în trafic sau al unor fenomene meteorologice deosebite, ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii? Contactează-ne! Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară la Antena 3, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected].
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate de Antena 3.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorel Gabriel Liiceanu manele
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close