Elefanţii africani şi peştii japonezi joacă fotbal, în spiritul campionatului mondial (VIDEO)

12 Iun 2010   •   17:07
Elefanţii africani şi peştii japonezi joacă fotbal, în spiritul campionatului mondial (VIDEO) elefantiFebra fotbalului a cuprins şi lumea animalelor. 12 elefanţi din Africa de Sud, ţara gazdă a Campionatului Mondial, au început să joace fotbal într-o rezervaţie din sudul ţării. Nici peştii din Japonia nu s-au lăsat mai prejos şi au organizat un campionat de fotbal subacvatic.

Îngrijitorii dintr-o rezervaţie sud-africană şi-au propus să fie în ton cu vremurile aşa că au organizat o partidă de fotbal chiar lângă oraşele care găzduiesc Campionatul Mondial. Oamenii spun că pachidermele au părut încântate de idee şi au început imediat să paseze mingea prin iarbă.

S-au format imediat şi echipe printre cei 12 elefanţi din rezervaţie. În numai câteva zile, animalele au învăţat să se joace cu mingea şi chiar să o ia de la îngrijitori. Aproape ca un jucător de fotbal profesionist.

Nici japonezii nu s-au lăsat mai prejos. Îngrijitorii unui acvariu din Yokohama au construit un teren de fotbal subacvatic şi le-au dat peştilor o minge în miniatură.

Antena 3

Foto: Antena 3

Parteneri
x close