Antena 3 CNN Timp liber Fun Elefanţii africani şi peştii japonezi joacă fotbal, în spiritul campionatului mondial (VIDEO)

Elefanţii africani şi peştii japonezi joacă fotbal, în spiritul campionatului mondial (VIDEO)

Elefanţii africani şi peştii japonezi joacă fotbal, în spiritul campionatului mondial (VIDEO)
Sursa foto: elefanti
12 Iun 2010   •   17:07



Febra fotbalului a cuprins şi lumea animalelor. 12 elefanţi din Africa de Sud, ţara gazdă a Campionatului Mondial, au început să joace fotbal într-o rezervaţie din sudul ţării. Nici peştii din Japonia nu s-au lăsat mai prejos şi au organizat un campionat de fotbal subacvatic.

Îngrijitorii dintr-o rezervaţie sud-africană şi-au propus să fie în ton cu vremurile aşa că au organizat o partidă de fotbal chiar lângă oraşele care găzduiesc Campionatul Mondial. Oamenii spun că pachidermele au părut încântate de idee şi au început imediat să paseze mingea prin iarbă.

S-au format imediat şi echipe printre cei 12 elefanţi din rezervaţie. În numai câteva zile, animalele au învăţat să se joace cu mingea şi chiar să o ia de la îngrijitori. Aproape ca un jucător de fotbal profesionist.

Nici japonezii nu s-au lăsat mai prejos. Îngrijitorii unui acvariu din Yokohama au construit un teren de fotbal subacvatic şi le-au dat peştilor o minge în miniatură.

Antena 3

Foto: Antena 3

×
Subiecte în articol: elefanti pesti fotbal minge japonia
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close