Antena 3 CNN Timp liber Fun Familia Obama are un nou..."membru"

Familia Obama are un nou..."membru"

Familia Obama are un nou..."membru"
20 Aug 2013   •   15:47

Preşedintele american Barack Obama şi-a luat un al doilea companion patruped la Casa Albă, relatează agerpres, care preia o sursă AFP.

Bo, "un câine de apă portughez", a venit să locuiască cu familia Obama la puţin timp după ce aceasta s-a instalat în reşedinţa americană, în 2009, concretizând o promisiune făcută de preşedinte fiicelor sale în seara în care a fost ales, în noiembrie 2008.

Însă lui Bo, un mascul, îi lipsea compania, a afirmat purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne Michelle Obama pe site-ul oficial al Casei Albe.

Noua sosită, Sunny, o femelă în vârstă de un an şi de aceeaşi rasă ca Bo, "este o soră perfectă, plină de energie şi afecţiune", a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Conform aceleiaşi surse, familia Obama a numit-o Sunny "datorită personalităţii sale vesele".

Casa Albă a însoţit acest anunţ cu fotografii pe reţelele sociale şi o înregistrare video în care cei doi căţei se jucau pe peluza sud a reşedinţei.

Atunci când a fost adus Bo, familia Obama a explicat că a ales un "câine de apă portughez" pentru că fiica cea mică, Sasha (12 ani), suferă de alergii, iar părul acestei rase rare nu provoacă crize.

×
Subiecte în articol: Casa Alba
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close