Antena 3 CNN Timp liber Fun Harta care jigneşte pe toată lumea. Vezi cum este etichetată România

Harta care jigneşte pe toată lumea. Vezi cum este etichetată România

Harta care jigneşte pe toată lumea. Vezi cum este etichetată România
Sursa foto: Foto: elephantjournal.com
17 Apr 2012   •   23:22

Că americanii nu stau prea bine la geografie deja ştie toată lumea. Ce am aflat abia acum este cum arată o hartă pe înţelesul locuitorilor din Statele Unite. Una care jigneşte pe toată lumea. Inclusiv pe pinguini, după cum notează internauţii care au răspândit-o pe reţelele de socializare.

Cum suntem noi văzuţi... deloc flatant.

Deşi a revoltat o lume întreagă, să găsim totuşi părţile pozitive ale hărţii. Cu siguranţă te ajută să afli înainte să pleci în vacanţă în străinătate cam de ce probleme te vei lovi, cu ce fel de oameni vei avea de-a face.

Spre exemplu, potrivit acestei hărţi, în Franţa, Spania şi Portugalia stau doar leneşi. Aşa că nu vă miraţi dacă ospătarului îi ia o veşnicie să vă aducă o cafea.

Rusia este "Pustiul". Iar Antarctica primeşte eticheta de... "Pinguini tâmpiţi".

România apare pe această hartă sub numele de...corupţi şi faliţi. Sigur, asta nu cred că ne surprinde...DAR, ce intrigă oarecum este că mare parte din Europa primeşte aceeaşi etichetă.

Titlul de "Beţivi şi nimic altceva" este destinat canadienilor. Prostituate şi cocioabe - aşa e descrisă Brazilia. Iar cei din ţările nordice intră în categoria nesimţiţi.

Vorba cine-mparte, parte-şi face nu se mai aplică şi în această poveste. Nici americanii nu sunt cadorisiţi cu vreun compliment. America de Nord se împarte în "Drogaţi", "Isus şi metamfetamine", "Criminalitate" şi "Ciudaţi".

Din fericire, vorbim despre o hartă care circulă pe Internet. Nu una care să se studieze la şcoală.



×
Subiecte în articol: România SUA
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close