Antena 3 CNN Timp liber Fun Iisus Hristos de pe Facebook ascultă black metal şi este prieten cu Satana

Iisus Hristos de pe Facebook ascultă black metal şi este prieten cu Satana

Iisus Hristos de pe Facebook ascultă black metal şi este prieten cu Satana
17 Mar 2011   •   21:21
Comunicarea cu divinitatea a născut de-a lungul anilor numeroase controverse la nivel mondial. Acest lucru este, însă, posibil pentru utilizatorii platformei Facebook din toată lumea, unde pot fi găsite numeroase conturi ale lui Iisus Hristos. Mai mult decât atât, „Iisuşii” sunt membrii activi ai site-ului: urmăresc diverse linkuri, au activităţi, cărţi şi filme favorite şi sunt afiliaţi mai multor grupări mai mult sau mai puţin religioase.

Conform informaţiilor de pe Facebook, un Iisus are o carte favorită. Pentru cine nu a ghicit, vorbim chiar despre Biblie. De asemenea, acelaşi Iisus este un „entuziast al vinului”, are ca actvităţi preferate „mersul pe apă” şi „reînvierea”.

Un alt profil de Facebook ne dezvăluie că Iisus este afiliat la „Sfântul Duh”, dar este prieten cu Satana, Dumnezeu şi Sandokan, pe care îi are şi la rubrica de „Like”.

Încă o pagină creată cu numele Iisus Hristos, ne dezvăluie că Mântuitorul ascultă Burzum (formaţie de black metal) dar nu are foarte mulţi prieteni, respectiv 11.

Un serviciu de monitorizare a paginilor Facebook în România, a anunţat că peste 3.000.000 de oameni din România au devenit utilizatori ai reţelei de socializare Facebook, cifră comparabilă cu cifra celor care citesc bloguri.


×
Subiecte în articol: iisus hristos Facebook Iisus
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close