Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Cetățeni, vă cere președintele vostru să ieșiți în stradă. Eu zic să îl ascultăm!

Mircea Badea: Cetățeni, vă cere președintele vostru să ieșiți în stradă. Eu zic să îl ascultăm!

Mircea Badea: Cetățeni, vă cere președintele vostru să ieșiți în stradă. Eu zic să îl ascultăm!
12 Feb 2014   •   13:26

Mircea Badea a vorbit în cadrul emisiunii "În gura presei" despre ultimele critici aduse de Traian Băsescu.

"N-o să citesc lunga listă de insulte proferate de președintele către niște cetățeni români.  Dacă era bulibașă, dacă era magraon, dacă era un particular, putea zice orice, oriunde. Președintele României înjură cetățeni la televizor
", a comentat Mircea Badea reacțiile pe care le-a avut președintele Traian Băsescu.

"Există cetățeni în România care cred că pot cere cu temei, azil politic oriunde pe planetă, întrucât pot prezenta nenumărate dovezi că preşedintele ţării în care ei sunt cetăţeni, îi înjură, în persecută. N-are nicio legătură nici cu democraţia, nici cu statul de drept, situaţia în care un preşedinte se apucă să înjure cetăţeni", a mai adăugat realizatorul.

Se pare că de data aceasta nici Mugur Isărescu nu a scăpat de valul de reproșuri din care parcă nu se mai oprește președintele României. Traian Băsescu a declarat că nu ar fi crezut că BNR este şi ea implicată în "electorată". Preşedintele a mai spus că probabil politicienii au nevoie de bani pentru baronii locali şi că îi va chema pe români să se apere în stradă de aceste abuzuri. 

"Deci faptul că Băsescu cere cetăţenilor să iasă în stradă... Aşteptam de mult timp momentul ăsta. Perfect! Cetățeni, vă cere președintele vostru să ieșiți în stradă. Eu zic să îl ascultăm!", a conchis Badea.

×
Subiecte în articol: presedintele Traian Basescu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close