Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea, fotografie de colecţie cu Traian Băsescu: Nu te-am pocnit încă, dar când te faci mare îţi fur telefonul!

Mircea Badea, fotografie de colecţie cu Traian Băsescu: Nu te-am pocnit încă, dar când te faci mare îţi fur telefonul!

Mircea Badea, fotografie de colecţie cu Traian Băsescu: Nu te-am pocnit încă, dar când te faci mare îţi fur telefonul!
24 Feb 2015   •   00:26

Mircea Badea a descoperit o fotografie de colecţie cu fostul preşedintele Traian Băsescu, pe care a prezentat-o în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

"Mircea Băsesică ar trebui să ia premiul pentru cea mai bună imagine. Eu i-aş da premiul "Băsul de Aur", este tare! Dar eu am mai văzut un film. Când îi dădea Traian Băsescu un dos de palmă unui copil. O fi cu acordul părinţilor? ", a glumit Mircea Badea.

Amintirile anilor '90 l-a făcut pe Mircea Badea să povestească o întâmplare hazlie cu momentul în care stătea la coadă pentru a pune mâna pe o casetă video. Filmul pe care dorea să îl vizioneze se numea "Risc maxim" şi îl avea ca actor principal pe Jean Claude Van Damme. Ce s-a întâmplat mai departe este memorabil!

"Vrei să îţi arăt o secvenţă sugestivă, argumentativă", l-a întrebat Mircea Badea pe Mihai Gâdea.

Fostul preşedinte apare într-o fotografie în care ţine în braţe o fetiţă care nu pare deloc încântată că se afla în braţele lui Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea copil fetita Facebook poza
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close