Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea întâlnire de gradul 0 cu Băsescu la semafor: Am întinerit 5 ani!

Mircea Badea întâlnire de gradul 0 cu Băsescu la semafor: Am întinerit 5 ani!

Mircea Badea întâlnire de gradul 0 cu Băsescu la semafor: Am întinerit 5 ani!
05 Mar 2014   •   23:58

Mircea Badea a avut parte de o întâmplare hazlie. În timp ce se ducea către studio s-a întâlnit cu nimeni altul decât preşedintele Traian Băsescu. 

"Azi-noapte pe la ora unu scriam pe Facebook. "În noaptea asta întorcându-mă către casa mea, am fost martor la o fază spectaculoasă cu Băsescu, şi el întorcându-se către casa noastră, normal, când se termină emisiunile pleacă şi el de la Cotroceni. Nu rataţi emisiunea de mâine!", scriam eu acum 22 de ore", a început Mircea Badea povestirea.

"Faptul că mă întâlnesc cu Băsescu noaptea pe străzi nu este o premieră, se întâmplă des. El, Băsescu, normal, când se termină emisiunea mea se duce şi el acasă. Adevărul este că nu are ce să mai facă, se uită la Sinteza Zilei, apoi la emisiunea mea,se enervează mai dă cu scrumira, după care se urcă în Mercedes, care este al nostru şi se duce la casa noastră ", a continuat Mircea Badea povestirea.

"De data aceasta întâlnirea s-a întâmpla pe Lascăr Catargiu, adică între Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană. În dreptul unui hotel este un semafor. M-am oprit la semafor căci era roşu. Cum stăteam acolo, pe sensul celălalt de mers, venea coloana prezidenţială".

"Deschide unul geamul maşinii,  iese jumate afară pe geam, când trecea Băsescu prin dreptul nostru şi începe să îl înjure îngrozitor. A răcnit omul ăla de nu avea cum să nu îl audă".

Personajul care l-a bălăcărit la semafor pe şeful statului a fost nimeni altul decât Mircea Badea, chiar el.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close