Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Nu cumva este vorba despre nişte bani pe care Adamescu îi plăteşte ca taxă de protecţie?

Mircea Badea: Nu cumva este vorba despre nişte bani pe care Adamescu îi plăteşte ca taxă de protecţie?

Mircea Badea: Nu cumva este vorba despre nişte bani pe care Adamescu îi plăteşte ca taxă de protecţie?
15 Ian 2014   •   14:53

Mircea Badea a vorbit despre conferinţa de presă organizată de Ambasada Statelor Unite, unde a fost invitat şi fostul ambasador al S.U.A, Mark Gitenstein.

"Ambasada Statelor Unite a organizat o conferinţă de presă jenantă, invitând nişte pupincurişti de serviciu ai lui Traian Băsescu, care totuşi pupincurişti fiind şi făcându-şi treaba de pupincurişti şi punând întrebările de pupincurişti, nu au obţinut satisfacţie deloc din răspunsurile doamnei Nuland. De-aia a şi fost nevoit ăsta (n.r. Traian Băsescu) să iasă şi să ne explice ce ar fi spus, dar nu a spus doamna Nuland", a comentat în stilul caracteristic realizatorul emisiunii "În gura presei".

Se pare că fostul ambasador Mark Gitenstein a ajuns consilierul lui Adamescu, proprietarul publicaţiei "România Liberă", care mai este şi lider pe piaţa românească în domeniul asigurărilor.

"Ca să ne înţelegem şi de unde vin banii la România Liberă, că ei nu vând trei fiţuici. Nu vând din ce produc ei, sunt nişte paraziţi, nişte viermi! Din acest punct de vedere, finaciar vreau să spun, nişte lipitori", a comentat asocierea celor doi, realizatorul emisiunii.

Asocierea celor doi a stârnit o serie de întrebări pe care Mircea Badea le-a adresat. "Hai să vedem când se va lista compania lui Adamescu pe bursa de la Londra sau de la New York? Şi dacă nu cumva este vorba despre nişte bani pe care îi plăteşte domnul Adamescu, este o variantă, nu afirm că aşa este, pentru o taxă de protecţie".

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close